Allmänna villkor

Allmänt

  • För försändelser som inte hämtas ut tar vi en returavgift på 69 kr, på web order.
  • Alla priser på fabsports.se är inklusive svensk moms.
  • Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Fab Sports AB förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.
  • FAB Sports AB reserverar sig för eventuella alla tryckfel såsom t ex pris, storlek, antal produkter i lager på denna webbplats. Vi kan inte heller till 100% garantera att alla bilder exakt återger produkternas utseende.
  • Frakt på web order: 69kr inom Sverige
  • Vid utlandsköp kontakta oss på: info@fabsports.se

Kundservice

E-postadress: info@fabsports.se
Frågor besvaras inom 48 timmar.

Betalningsmetod

FAB Sports har flera val som betalningsleverantöer. Vi lagrar inga kreditkort eller annan finansiell information. 

Reklamationer och returer

FAB Sports tillämpar en ångerrätt på 30 dagar. Det innebär att du kan skicka tillbaka dina varor 30 dagar efter det att du har fått dem levererade. För att kunna återlämna varorna måste de vara i oförändrat skick och i originalförpackning om sådan finns. Uppfylls inte dessa krav så kommer vi inte att godkänna din retur.

Du som kund står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt eller öppet köp.

Skicka din vara till:

FAB Sports AB
Viskastrandsgatan 1C
506 30 Borås

Frakt och leverans

  • Alla försändelser skickas fullt försäkrade.
  • Leveranstid xx dagar inom Sverige.
  • Inom Sverige erbjuder vi leverans till ombud via DHL.

Säkerhet

Säkra betalningar

Vi samarbetar med Klarna för inlösen av kortbetalningar. Överföring av kortuppgifter är krypterade. OBS! FAB Sports lagrar inga kreditkortsnummer utan detta hanteras av Klarna.

Personuppgifter

Enligt lag måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig, så som namn, adress, e-postadress, telefonnummer. Detta samtycke ger du vid ditt köp. Alla uppgifter som lämnas till oss eller som vi får del av när du besöker vår sajt kommer att behandlas av FAB Sports i egenskap av personuppgiftsansvarig. Informationen kommer att användas i syftet att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig, uppmärksamma dig på erbjudanden inom dina personliga intresseområden samt övrigt i marknadsföringssyfte. FAB Sports kommer aldrig att låta en tredje part använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte om du inte själv godkänner detta.

Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas.

Force majeure

FAB Sports är befriat från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, t. ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsätts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.