Om oss

Varmt välkommen till oss! 

FAB Sports bildades 2021 med drivkraften att vi ville bidra till en mer hållbar textiltillverkning gällande sportkläder och för att vi helt enkelt tröttnade på att inte hitta snygga, funktionella golf-, padel- och tenniskläder för oss lite längre och mer kurviga kvinnor.

Efter att i många år förgäves letat efter en padelkjol som både har fickor, snygg design och en längd strax ovanför knäna fick det till slut vara nog. Vi insåg att bollsportens klädmode för kvinnor med klädsamma kurvor inte hade utvecklats alls de senaste 10 åren utan tvärtom stod för en väldigt konservativ och flickaktig stil. 

Vi vill få ett slut på byxor som rullar ner, tröjor och kjolar som är för korta och åker upp och inte minst linnen som är så tajta att alla livsnjutande ögonblick syns direkt. Att vi sedan behöver trixa med bollar på många kreativa ställen för att våra kläder saknar bollfickor känns som ett problem vi behöver åtgärda omgående! 

Vi bestämde oss därför att vi är värda kläder som vi känner oss bekväma i när vi tränar och som vi vet har en hållbar tillverkning bakom sig. I maj 2021 tog vi beslut om att starta upp FAB Sports och enbart tillverka våra sportkläder i Sverige! 

Vi kommer fortsätta med fler kollektioner inom olika sporter så du är varmt välkommen att följa med på vår gemensamma resa! 

Välkommen till FAB Sportsfamiljen!